Instagram'da korkutan özellik

Instagram’ın yeni çoklu hesap işlevi özelliği korku veriyor.

Instagram'da korkutan özellik

Instagram'ın yeni çoklu hesap yönetimi işlevindeki bir sorunun, uygulamadan gelen uyarıların yanlış kişilere ulaşmasına neden olabildiği ortaya çıktı.

INSTAGRAM'DAN SÜPER ÖZELLİK!
Sorunun ortaya çıkması için birden çok hesabı yönetiyor olmanız ve bu hesaplardan birini bir başkasıyla paylaşıyor olmanız gerekiyor. Bu durumda paylaşmadığınız, sadece kendi cihazınızda giriş yaptığınız uyarılar, diğer cihazda görünebiliyor. Ortak olan hesap birden fazla cihazda kullanılıyorsa, kişisel olan hesaba ait uyarılar, diğer tüm kişilere gidebiliyor. Sadece beğenme ve yorum gibi uyarılar değil, direkt mesaj uyarıları da yanlış kişiye ulaşabiliyor.

Uyarıya dokunulduğunda ise genellikle hiçbir şey olmuyor; sadece Instagram uygulaması açılıyor. Yine de uyarıların başkalarına ulaşıyor olması hiç hoş bir durum değil.

Instagram, hatanın farkında olduğunu ve bir onarım üzerinde çalıştığını söylüyor. 
Bu haber tarihinde eklenmiştir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.